Fraktfritt över 1500 kr    Beställning skickas inom 1-3 arbetsdagarinfo@multican.se | 0303 – 581 41| Mitt konto 

Retursystem – hur funkar det?

Slipp administration och dyra kostnader kring en egen avfallsstation för aerosoler. Med vårt unika koncept erbjuder vi inte bara leverans av nya sprayburkar, vi hämtar även dom tomma burkarna och ser till att dessa sorteras och återvinns! Burkarna levereras i en gedigen back med handtag, som är både lätt att bära och stapla. 

Beställning

En back innehåller 20 st sprayburkar á 500 ml. Beställning görs enklast via webshopen, per mail eller telefon. I priset ingår redan frakt, tur och retur, samt alla recyclingkostnader. Beställning skickas inom 1-3 arbetsdagar, om varan finns på lager. En desposition tillkommer på backen, som ni får tillbaka vid retur.

J

Retur

Ring eller maila oss när backen är fylld med tomma burkar. Vi ordnar returfraktsedlar som ni fäster direkt på backarna. Sedan bokar vi upphämtning så snart som möjligt. Om ni önskar automatisk påfyllning av ny färg så finns den möjligheten! Meddela bara oss, så ordnar vi det till nästa leverans.

Sortering

När backarna kommer tillbaka till oss töms och tvättas dom. Backarna har funnits i vår retursystem i 15 år och vi är stolta över att ha återanvänt dom hundratals gånger.

Burkarnas lock sorteras som plastavfall och sprayburkarna sorteras i kryoboxar. 

Återvinning

Burkarna hämtas och körs till anläggningen för destruktion och återvinning. Eventuella färgrester separeras från burkarna genom en frysningsprocess. Detta innebär att man kan ta tillvara på färgen och omvandla den till energi. Metallen återvinns och används till nya produkter.

Webshop

Låter retursystemet som lösningen för er? Beställ önskad färg och mängd direkt i vår webshop! 

Till webshopen 

Kontakt

Har ni fler funderingar kring retursystemet? Eller vill ni beställa en större mängd? Kontakta oss idag för en offert!

Kontakta oss